De voorstelling wordt uitgesteld naar een nader te bepalen moment.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt Poppentheater Cassiopeia in alle bibliotheken in de gemeente Tynaarlo. Tijdens het bezoek wordt de voorstelling 'De Noorderkroon is zoek' gespeeld.

De Noorderkroon is zoek.
Tim logeert graag bij zijn opa. Nadat opa een slaapliedje heeft gezonden is het tijd om te gaan slapen. Dan verschijnt Koningin Cassiopeia aan Tims bed. Zij heeft hulp van Tim nodig. Ze is haar kroon kwijt. Tim zegt dat ze beter naar de politie kan gaan. Tim ontmoet de kleine beer. Die wil hem wel naar de sterrenhemel brengen. Is dit allemaal echt gebeurd of was het toch maar een droom.

Het is een voorstelling voor peuters vanaf 3 jaar en duurt ongeveer 30 minuten.

Nationale Voorleesdagen
Voorlezen maakt je leuker! De doelstelling van de Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen of net het lezen hebben geleerd. De campagne benadrukt de voordelen van het (voor)lezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip.

Tijden
Bibliotheek Eelde: 09.30 uur
Bibliotheek Vries: 11.00 uur
Bibliotheek Zuidlaren: 14.30 uur

Wil je de voorstelling bezoeken dan kun je opgeven bij de gewenste bibliotheek.
- Bibliotheek Eelde - info@bibliotheekeelde.nl, 088 012 8215
- Bibliotheek Vries - info@bibliotheekvries.nl, 088 012 8275