Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het prentenboek van het jaar centraal. Dit jaar is dat het boek ‘’Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van Joukje Akveld. Het boek gaat over Maximiliaan Modderman die alleen thuis is. Hij organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.

Voor kinderen van 2 tot 6 jaar (zowel leden als niet leden) is er een Maximiliaan Verrassingstasje gemaakt. 1 tasje per persoon, zolang de voorraad strekt (op=op). Wil je een tasje voor jou (klein)kind ontvangen stuur dan een mail met de onderstaande gegevens naar de de bibliotheek bij jou in de buurt (Eelde, Vries of Zuidlaren). We sturen binnen 5 werkdagen een bevestiging.

- Voor en achternaam
- Leeftijd