Maak een spandoek voor je (school) sportteam!!
Kinderen kunnen tussen 10.00 en 11.30 uur in de bibliotheek een eigen spanddoek maken. Deze activiteit wordt georgniseerd in het kader van het leespoject Scoor een Boek!.

Het leesproject Scoor een boek! bundelt de populairste sport van de wereld met lezen. Het doel is om leerlingen uit de groepen 5 en 6 te stimuleren om met plezier te (blijven) lezen. Naast sporten en spelen, is lezen erg belangrijk. Een goede taalbeheersing is de basis voor zelfstandigheid en een gezonde levensstijl. Met Scoor een boek! wil Biblionet Drenthe dat bereiken.

De spandoek kan meegenomen worden naar de sportdag waar scholen tegen elkaar strijden. Het is een de afsluiting van het project waarin ook de eindscore van Scoor een Boek! bekend wordt gemaakt.

Ook kinderen die niet aan het project mee hebben gedaan kunnen een spandoek maken. Voor bijvoorbeeld de sportclub waar je bij zit.

Zowel in de bibliotheek van Zuidlaren, Vries en Eelde kan je meedoen aan de activiteit.

Deelname is gratis. Aanmelden niet verplicht, maar wel heel handig voor ons om te weten. Aanmelden kan telefonisch, aan de balie of via de e-mail.
Zuidlaren: T. 088 012 8285 - info@bibliotheekzuidlaren.nl
Eelde: T 088 012 8215 - info@bibliotheekeelde.nl