Apps van de bibliotheek

 

De Bibliotheek heeft veel handige apps waarmee je kunt lezen of luisteren. Veel apps zijn gratis en door iedereen te gebruiken, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Een overzicht.

 


Bibliotheek Wise

app bibliotheekwise 100  

Download Apple iOS app

Download Android app

Regel met de app Bibliotheek Wise je bibliotheekzaken wanneer je maar wilt, zoals verlengen, zoeken in de catalogus en reserveren. Ook persoonlijke lees-, kijk- en luistertips.

Lees meer over de app Bibliotheek Wise

 


E-books Bibliotheek

app ebooks  

Download Apple iOS app

Download Android app

De Bibliotheek heeft een groot aantal recente e-books aan om (tijdelijk) op je iPhone of iPad te zetten en te lezen. Je kunt de e-books selecteren en op een eigen 'boekplank' plaatsen. Met deze lees-app kun je die vervolgens lezen. Na het verlopen van de 'leentermijn' worden de e-books automatisch verwijderd. Voor het 'lenen' van de e-books moet je lid zijn van de Bibliotheek. Kijk ook op bibliotheek.nl/ebooks.

 


PressReader

Pressreader app 100  

Download Apple iOS app

Download Android app

Lees met PressReader gratis de nieuwste kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen. Je vindt er o.a. de dagbladen NRC en De Telegraaf en tijdschriften op het gebied van lifestyle, reizen, auto's, computers, tuinieren, cultuur en meer. Om de app te gebruiken is het noodzakelijk eerst contact te maken met het WiFi-netwerk van je Bibliotheek.

Lees meer over PressReader

 


VakantieBieb

app vakantiebieb  

Download Apple iOS app

Download Android app

Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb vind je een leuk en gratis leespakket e-books voor het hele gezin. Kinderen die zelf kunnen lezen vinden in de VakantieBieb populaire jeugdboeken voor alle leeftijden. Voor volwassenen staan in de app spannende boeken, romans en non-fictie boeken. De VakantieBieb is geopend rond de zomervakantie. Meer informatie op www.vakantiebieb.nl.

 


LuisterBieb

app vakantiebieb  

Download Apple iOS app

Download Android app

Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een uitgebreide selectie bestsellers van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline. Kijk ook op www.onlinebibliotheek.nl/luisterbieb.